7 najlepših škornjev iz semiša, ki bodo hit jeseni

04. september 2024

7 najlepših škornjev iz semiša, ki bodo hit jeseni

04. september 2024
Foto: Instagram @lojsanwallin
7 najlepših škornjev iz semiša, ki bodo hit jeseni

7 najlepših škornjev iz semiša, ki bodo hit jeseni

04. september 2024
Foto: Instagram @ellizabethh in @lojsanwallin

Škornji iz brušenega usnja so to sezono nepogrešljiv kos obutve, saj združujejo eleganco, udobje in vsestranskost.

Čeprav nas do uradne jeseni loči še kar nekaj dni, lahko ključne trende za prihajajočo sezono že videvamo na ulicah modnih prestolnic ter v izložbah priljubljenih trgovin. Eden najbolj izstopajočih je zagotovo semiš, ki ga bomo to sezono videvali povsod.

Pisali smo že, da bodo rjave jakne iz semiša letošnjo jesen največji trend, videvali pa ga bomo lahko tudi na torbicah, krilih, najrazličnejših modnih dodatkih ter tudi na čevljih.

Poleg semiš mokasink, ki so trenutno velik hit, v kategoriji obutve vsekakor velja izpostaviti škornje iz brušenega usnja, ki so preplavili aktualno ponudbo.

Škornji iz brušenega usnja, poznani tudi kot semiš škornji, so priljubljeni zaradi svoje edinstvene kombinacije sloga in udobja.

Brušeno usnje ima mehko, žametno površino, ki daje škornjem luksuzen videz, hkrati pa je material dovolj trpežen, da vzdrži vsakodnevno nošenje. Semiš je na voljo v različnih barvah in odtenkih, zato boste zagotovo našli svoj idealen par.

Ena izmed največjih prednosti škornjev iz brušenega usnja je vsekakor njihova prilagodljivost različnim stilom. Ne glede na to, ali ste ljubiteljica elegantnih ali bolj sproščenih oblačil, boste s pravimi škornji iz brušenega usnja vedno videti odlično.

Kombinirate jih lahko namreč s kavbojkami in puloverjem za dnevne opravke, lahko pa se odločite za midi obleko in eleganten plašč ter ustvarite sofisticiran videz, popoln za na večerjo ali pomembnejših dogodek.

V nadaljevanju vam predstavljamo nekaj naših najljubših semiš škornjev, s katerimi nedvomno ne boste zgrešili.

Zara, 79,95 €
Massimo Dutti, 159 €
H&M, 89,99 €
Mango, 179,99 €
Massimo Dutti, 229 €
Mango, 59,99 €
Stradivarius, 79,99 €

Style. Več novic