8 lepotnih novosti, ki si jih želimo to poletje

28. junij 2024

8 lepotnih novosti, ki si jih želimo to poletje

28. junij 2024
Foto: Instagram @candiceswanepoel

Poleg morja in sonca se vsako poletje veselimo številnih lepotnih novosti, ki nam polepšajo vroče dni. To je naš izbor najboljših.

1. Krema za sončenje, Dior Solar The Protective Cream ZF 50

Zaščitite svoj obraz pred sončnimi žarki z zaščitnim faktorjem 50. Četudi bo vaša polt zaradi tega malce manj rjava, pa bo zaščitena pred UVA in UVB žarki, ki dokazano vplivajo na staranje in poškodbe kože. Tekstura kreme je sveža in nemastna tekstura, hitro se razporedi se hitro vpije in na koži pusti prijeten vonj, ki spominja na monoi.

Foto: Dior

2. Olje za ustnic, Milani Lip Oil Fruit Fetish

Olja za ustnice Fruit Fetish zagotavlja takojšnjo vlažnost in sijajni lesk. Tekstura je nelepljiva, lahko a izbirate med šestimi različnimi odtenki. Mešanice olj združujejo izvlečke sadja in vitamina E, ki neguje in vlaži ustnice, hkrati pa so izjemno prijetne za nošenje. Oljnata formula se hitro vpije v ustnice, globinsko vlaži ter jih pusti svilnato mehke, gladke in precej bolj polne.

3. Maskara, MaxFactor Masterpiece 2 in 1 Lash Wow

Če obožujete izredno črne trepalnice, boste navdušeni nad maskaro MaxFactor, ki navdušuje z ultramarinskimi in kovinsko črnimi pigmenti odtenka midnight black. Ti zagotavljajo še globljo, polnočno črno barvo s spektakularnim sijajem. Posebnost pa je krtačka v dveh korakih, krtačko preprosto zavrtite in spremenite, da prilagodite svoj videz in dosežete podaljšanje in volumen.

4. Kremno rdečilo za lica, MUA Makeup Academy Blushed

Vedno bolj popularna kremna senčila za lice omogočajo enostaven nanos in natančno zabrisanje, ki ustvari sijoč videz kože. Ta kremna rdečila so na Tik toku postala senzacija. Lahkotno formulo lahko nanesete po želji ter tako ustvarite intenzivnost po meri, lahko pa ga uporabljate tudi na ustnicah.             

Foto: Make Up Factory

5. Obliži za oči, MBR® Silken & Calm Eye Patches

Težave z utrujenimi očmi, zabuhlimi in temnimi podočnjaki ter pojavom gub in gubic hitro in učinkovito rešijo inovativni obliži za oči MBR®. Svilnati in pomirjujoči obliži sprostijo tudi najbolj občutljive predele okrog oči in okrepijo naravno zaščitno pregrado kože. Kožo oskrbijo z optimalno količino vlage ter izboljšajo elastičnost kože.

6. Dišavna meglica, Sol de Janeiro Cheriosa 48

Parfumska meglica Cheirosa 48 slavi osvobajajočo energijo iz leta 1948, ko so v Braziliji prvič opazili bikini. Tropsko in sočno dišavo sestavljajo note zrelega nektarja guave, s soncem obsijane orhideje, vanilje in rožnati mošus. Lahko jo nanesete od nog do glave vsak dan in katerikoli del dneva.

Foto: Sol de Janeiro

7. Zaščita pred soncem, Nivea SUN Invisible Daily Fluid ZF 50+

Izredno lahka vlažilna formula je primerna za vse tipe kože, uporablja pa se lahko tudi kot podlaga za ličila. Dnevni fluid nudi zaščito kože obraza pred UVA/UVB žarki, modro svetlobo in onesnaženjem, vsebuje vitamine E, ki zagotavlja 48-urno navlaženost. Vaša koža bo gladka, zaščitena in videti zdrava brez neprijetnega občutka lepljivosti.

Foto: Nivea

8. Balzam za ustnice, The Ordinary Squalane + Amino Acids Lip Balm

Popularna znamka The Ordinary je predstavila nov balzam za ustnice. Formula, zasnovana za vlaženje, mehčanje in obnovo ustnic, pa tudi drugih predelov telesa kot so komolci in obnohtna kožica na nohtih. Balzam vsebuje skvalanom, ki s svojo mehčalno močjo zagotavlja takojšnjo in dolgotrajno vlaženje ter podporo kožni pregradi in edinstveno mešanico aminokislin, ki pomagajo zadržati in zapečatiti vlago, hkrati pa zagotavljajo opazno mehkejšo kožo.

Foto: Ordinary

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic