8 trikov, s katerimi ga boste spremenile v ‘gospoda popolnega’

20. maj 2024

8 trikov, s katerimi ga boste spremenile v ‘gospoda popolnega’

20. maj 2024
Foto: Instagram @laurensvleeuwen

8 trikov, s katerimi ga boste spremenile v ‘gospoda popolnega’

20. maj 2024
Foto: Instagram @laurensvleeuwen

Iščete priročnik z naslovom ‘Kako zdresirati moškega’? Ni vam treba v knjižnico, pač pa lahko kar tukaj preberete 8 zgoščenih nasvetov za preureditev vašega dragega v boljšo različico.

Vsi vemo, da popolnost ne obstaja, kadar je govora o človeških bitjih. Tako kot ženske nismo popolne, so tudi moški daleč od popolnosti. Vsakomur kaj manjka. Enemu zunanja lepota, drugemu notranja, tretjemu pamet, četrti vse to ima, pa zato nosi slabo frizuro ali je popolnoma neokusno oblečen, mogoče mu manjka samozavesti …

Ve pa boste lahko z našo pomočjo izvedle popolno preureditev svojega moškega iz slabšega v boljši, naprednejši model, takorekoč v super funkcionalno M.2.18 verzijo. Z malo truda boste ob sebi imele frajerja brez pomanjkljivosti in obenem še ‘delale na sebi’, da bo korist celo večja.

Paziti morate samo na eno stvar: da vam Gospoda Popolnega po vsem vloženem trudu, ‘dresuri’ ter prevzgoji ne spelje kakšna druga, ki si je vmes, ko ste se ve nagarale z njim, lagodno lakirala svoje špičaste nohte…

Foto: Instagram @aligordon

Rešite ga odvisnosti od nezdrave hrane

Precej je moških, ki so nekako kar ‘alergični’ na zdravo hrano. Naredite “čistko” vajinega jedilnika!

Začnite kuhati bolj zdravo, poskrbite za pestro in okusno hrano, tudi tako bosta oba lažje držala prste stran od nezdravih prigrizkov.

Subtilno ga opozorite, da se grdo obnaša

Seveda niste njegova mati in vemo, da moške tak način ‘prevzgoje’ samo še bolj odbija.

Vseeno obstajajo načini, da mu dostojno pojasnite, če se obnaša kot primitivec ali pa ga v restavraciji posedete nasproti ogledala, da se mu bo v nekem trenutku končno ‘zablisnilo’, o čem sploh govorite.

Pojasnite mu, kaj je bonton

Navezuje se na prejšnjo točko. Recimo, da vam ne odpre vrat. Ne odpirajte jih same, ampak se mu nasmehnite in s telesom pokažite, na kaj čakate.

Ko oblačite plašč, mu ga podajte in obrnite hrbet, da bo avtomatično vedel, kaj mu je storiti. Temu se reče pozitivna spodbuda. Nerganje žal ne obrodi sadov.

Foto: Instagram @fionci

Razbijte seksualno monotonijo

Moški so tako preprosti, kot je bil včasih DOS program za Windowse. Vsi vemo, da je DOS že davno zastaral in da so na njegovih temeljih naredili sodobnejše programske verzije.

Ko moški enkrat ugotovi, kaj vam je v postelji všeč, bo to neumorno ponavljal, do točke, ko vas bo na smrt zdolgočasil. Zato same prevzemite pobudo nad dogajanjem v spalnici in ga popestrite.

Pokažite mu njegovo lenobo

Ves čas samo leži na kavču, igra igrice, spi do poldneva … Ne potrebujete takega moškega, nobena ga ne. Vsak mora narediti svoj del zadolžitev. Ne pristajajte na manj in ne bodite njegova gospodinja ter služkinja.

Če mu ne pride nič do živega, pustite umazano posodo v koritu ter neoprano perilo na tleh in se pojdite zabavat s prijateljicami. Hitro bo dojel sporočilo.

Pomagajte mu, da se v ženski družbi sprosti

Moški je v družbi samih žensk lahko v hudi zadregi. To sicer ne pomeni, da bo zdaj nenadoma moral postati ‘bestič’ vseh vaših prijateljic, vendar ga nočete gledati, kako namrgoden sedi sam v kotu.

Poskusite ga nežno sprostiti, da bo ugotovil, kako zabavne so vaše prijateljice.

Foto: Instagram @josefinlavold

Naravnost mu povejte, da vam njegova frizura ni všeč

Moški velikokrat sploh ne opazijo, da ste bile pri frizerju, potem pa vam znajo čez eno uro natančno oponesti, da ste si lase v resnici skrajšale samo za dva centimetra, ne pa za pet, kot trdite. Njihova pričeska pa je seveda za čisto desetko, vsaj sami mislijo tako.

Če vam njegova frizura ni všeč, mu morate to odkrito povedati, obenem pa imejte pripravljene predloge, kaj bi mu lepše pristajalo. Konec koncev ste prav ve tiste, ki ga morate gledati iz dneva v dan.

Pretkano vnesite svoje zamisli v njegov slog oblačenja

Vaš moški ne potrebuje nadomestne matere, ki mu kupuje oblačila, prav tako ni potrebe, da čez noč postaneta stilsko usklajeni kopiji Davida in Victorie Beckham. Toda vaš predlog ali komentar mu ne sme biti odveč, moral bi ga ceniti.

Mimogrede mu pokažite sliko kul srajce ali dobro oblečenega tipa in mu omenite, da bi bil videti super v podobni kombinaciji. Na ta način ga ne boste užalile, vseeno pa mu boste ‘vsadile’ zamisel v glavo in nekega dne vas bo prijetno presenetil s takim videzom.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic