Ali je Taylor Swift noseča? Fotografije s turneje so vse bolj zgovorne …

02. junij 2024

Ali je Taylor Swift noseča? Fotografije s turneje so vse bolj zgovorne …

02. junij 2024
Foto: Profimedia

Na spletu posnetki s turneje Eras Tour, ki jo ima Taylor po Evropi vzbujajo zanimanje, ali Taylor pod srcem nosi otroka svojega partnerja Travisa Kelca. Govorice potrjujejo tudi vse bolj zgovorne fotografije.

Taylor govoric še ni nagovorila, smo pa lahko na zadnjih nekaj koncertih v Španiji in na Portugalskem videli, da je domnevni nosečniški trebušček vse večji in da so nemara govorice resnične.

V spodnjem videoposnetku, ki ga je na Instagramu delila ena od njenih gorečih privrženk, je Taylor za pesem Delicate oblečena v oprijetem bleščečem kombinezonu. Bolj kot črn kombinezon razgaljeno nogo, v oči pade njen rahlo zaobljen trebušček.

To vsekakor ni dokaz, da Taylor pričakuje svojega prvega otroka, saj je lahko vzrokov za večji trebušček več, med drugim napihnjenost. A ne moremo mimo dejstva, da je teh fotografij in posnetkov v zadnjih dneh kar veliko, kar je povzročilo pravo spletno norijo.

Foto: Profimedia

Nekateri njeni oboževalci so nad ugibanji ogorčeni. Ena od oboževalk je na družbenem omrežju X zapisala: “Morda ima menstruacijo ALI je pridobila nekaj kilogramov zaradi srečne zveze ALI ima samo trebušček, kot ga ima večina žensk. Nehajte domnevati, da so ženske noseče samo zato, ker imajo manjši trebuh“.

Foto: Instagram @taylorswift
Foto: Instagram @taylorswift

Pevka ima do konca turneje še šest mesecev, v prihodnjih nekaj tednih jo boste lahko videli v Franciji, Angliji, Švici, na Nizozemskem in drugod. Nam najbližje bo nastopila julija v Milanu ter avgusta na Dunaju. Do takrat pa bo že povsem jasno, ali glasne govorice držijo ali ne.

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic