Kaja Flisar / 03. junij 2024

Dvojna igra: teniška oblačila se z igrišč selijo na ulice

Četudi ne vihtite loparja tako dobro kot sestri Williams, lahko nosite ljubka teniška oblačila. Vroč trend, za katerega priljubljenost je poskrbel film Challengers, narekuje sproščene športne kombinacije, ki odsevajo `old money` stil.

Na modnem igrišču so se tako znašla plisirana kratka krila in obleke, bela barva od nog do glave, pleteni puloverji na v izrez z značilno črtasto obrobo ter teniški dodatki s simboliko enega najbolj gledanih športov.

Foto: Instagram @cassdimico
Foto: Instagram

Trend imenovan tennis-core zaznamuje mešanica oblačil, ki jih nosijo teniški igralci in gledalci. S teniško krilo lahko kombinirate športen pulover, brezrokavnik ali celo suknjič.

Ta naj bo v svetlih odtenkih ali črtast. Lahko izberete tudi črtasto jopico pod katero oblecite belo srajco, ki ji lahko zavihate rokave.

Foto: Instagram @phamgela
Foto: Instagram @phamgela

Ne pozabite na bele nogavice, po možnosti s črtami, nizke superge (srebrne so trenutno `in`) in ščitnik za na glavo v kombinacijami z velikimi sončnimi očali.

Paleta barv je ozko določena. V mislih imejte pretežno belo barvo, bež, nežno modre ali travnato zelene in temno modre odtenke.

Avtor
Piše

Kaja Flisar