Poiskali smo 10 najlepših lanenih srajc za manj kot 50 evrov

30. maj 2024

Poiskali smo 10 najlepših lanenih srajc za manj kot 50 evrov

30. maj 2024
Foto: Instagram @cassdimico

Poiskali smo 10 najlepših lanenih srajc za manj kot 50 evrov

30. maj 2024
Foto: Instagram @cassdimico

Preverite, zakaj so odlična izbira za vroče poletne mesece in dneve, preživete na plaži.

Če iščete brezčasne kose za dopolnitev vaše osebne kapsulne garderobe, mora biti kakovostna lanena srajca zagotovo na vašem “radarju”.

Laneni kosi so priljubljena izbira med modnimi vplivnicami zaradi svoje naravne teksture in zelo elegantnega videza, ki lahko traja leta, saj je ta material zelo vzdržljiv, močan in odporen proti obrabi.

Foto: Instagram @simplyby_iza

Prednosti lana

Naložba v takšne dolgotrajne kose je nekoliko bolj trajnosten pristop k modi, lan pa je tudi sam po sebi okolju prijazen material. V primerjavi z bombažem se namreč pri pridelavi lanu porabi precej manj vode in pesticidov.

Omeniti velja tudi praktično stran lana – oblačila so izjemno zračna in imajo zelo dobro sposobnost vpijanja vlage, zaradi česar so idealna za nošenje v toplih in vlažnih podnebjih. Laneno blago se hitro suši, je hipoalergeno in odporno na bakterije, kar prispeva k zdravju kože.

Foto: Instagram

Dobra novica je, da lahko najdete srajce iz 100-odstotnega lanu po zelo ugodnih cenah. Lanene srajce v high street ponudbi še nikoli niso bile tako številne in ne dvomimo, da boste našli pravi model za vas.

Foto: Instagram @amyrowleyy

Za poslovne priložnosti izberite srajce z nekoliko gostejšim tkanjem in čvrstejšo strukturo, za ležerne poletne priložnosti pa ni boljše izbire kot zračen laneni model sproščenega, oversized kroja.

Poiskali smo 10 lanenih srajc, ki vam lahko služijo kot navdih!

H&M 29,99 eur
H&M 29,99 eur
Zara 49,95 eur
Massimo Dutti 49,95 eur
Mango 49,99 eur
Stradivarius 19,99 eur
Zara 25,95 eur
Mango 39,99 eur
Reserved 27,99 eur
Reserved 32,99 eur

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic