Cenovno dostopna znamka torb, ki jo obožuje tudi Hailey Bieber

02. julij 2024

Cenovno dostopna znamka torb, ki jo obožuje tudi Hailey Bieber

02. julij 2024
Foto: Instagram @frejanyc

Če ste že kdaj sanjarili o torbici, ki združuje eleganco, kakovost in cenovno dostopnost, je ta znamka morda odgovor na vaše modne želje.

Medtem ko cene vrhunskih torb še naprej strmo naraščajo, modni dodatki “srednjerazrednih” znamk vzbujajo vse več pozornosti med modnimi navdušenkami.

Blagovne znamke, kot so Polene, Yuzefi, DeMellier in Songmont, prinašajo odlično razmerje med ceno, kvaliteto in aktualnim dizajnom, njihovi viralni modeli pa so potrdili, da status “it” torbice ni rezerviran zgolj za drage luksuzne blagovne znamke.

Na omenjeni seznam pa lahko zdaj dodamo še znamko Freja New York, katere elegantni modeli z nostalgičnim pridihom so pritegnili zvezdnice, kot so Hailey Bieber, Katie Holmes in Alix Earle. Vse torbe te znamke stanejo manj kot 500 evrov, medtem ko so cene najbolj priljubljenih modelov nižje od 300 evrov.

Ustanoviteljica znamke, Jenny Lei, je leta 2019 želela oblikovati torbo, ki bi združevala vsakodnevno uporabnost z eleganco. Po letu raziskovanja in potovanj po svetu je pridobila globoko razumevanje oblikovanja in proizvodnih procesov, s poudarkom na trajnostnih in ekoloških načelih. Freja New York je bila lansirana februarja 2020 s kolekcijo torbic v nevtralnih odtenkih, in od takrat nenehno širi svojo ponudbo ter svoj krog oboževalcev.

Med najbolj prepoznavnimi modeli te znamke je strukturirana “shopper” torbica Linnea, v zadnjih mesecih pa v skladu z aktualnimi trendi izstopata še dva podolgovata modela – Caroline in Chrystie.

Prav Caroline, minimalistična torbica podolgovate oblike v duhu 90. let, je osvojila »it« dekle Hailey Bieber, ki se je odločila za model v klasični črni barvi, medtem ko je Katie Holmes izbrala enak stil v nevtralnem bež odtenku.

Tako kot vsi modeli Freya je tudi ta torba ročno izdelana iz veganskega usnja, ki izžareva luksuz, glede na ceno 240 evrov pa moramo priznati, da gre za odlično modno naložbo.

Style. Več novic