To je lepotni trend, ki ga je navdihnil princ Harry

23. maj 2024

To je lepotni trend, ki ga je navdihnil princ Harry

23. maj 2024
Foto: Instagram
To je lepotni trend, ki ga je navdihnil princ Harry

To je lepotni trend, ki ga je navdihnil princ Harry

23. maj 2024
Foto: Instagram/Profimedia

V ospredju je zdrav, naraven in mladosten videz.

Rdečilo je eden tistih izdelkov, brez katerega si mnoge ženske ne morejo predstavljati svoje rutine ličenja. Rdečilo naredi naš obraz svež in spočit in se pogosto uporablja skupaj z izdelki za konturiranje in bronzerjem za definiranje obraznih potez.

A najnovejši trend nanašanja rdečila, ki je na TikToku zbral že na milijone ogledov, zanemarja poudarjene obrazne poteze in spodbuja zdrav, mladosten videz. In kar je najbolj zanimivo – navdihnil ga je moški. Pa to ne katerikoli, ampak sam princ Harry!

@malloryosses Replying to @Thanksbuddy What is Boyfriend Blush? 💕 #boyfriendblush #blusher #oblongface @Mallory Osses @Mallory Osses ♬ original sound – Mallory Osses

Trend so poimenovali Boyfriend blush in ga je navdihnil videz, ki ga imajo fantje, ko zardijo po športu in na soncu, nekateri pa so navdih našli tudi pri princu Harryju in Williamu iz časa, ko sta še bila mlajša.

Boyfriend rdečilo dejansko posnema naravno rožnatost lic, zato je treba rdečilo nanesti nizko, na sredino obraza, torej čisto na začetek ličnice in ga zabrisati navzdol, torej proti čeljusti, da dosežemo efekt, kot da smo pravkar končali z vadbo.

Foto: Instagram @sabrinacarpenter

Odtenek rdečila za ta trend je lahko katerikoli, torej tisti, ki najbolj pristaja vaši polti, priporočljivo pa je, da uporabite rdečilo z mat zaključkom, torej brez bleščic in šimra, da je vse videti čim bolj naravno.

@raiyamarina Trying out the boyfriend blush placement trend and i loveeeee 🫶🏻 lost the footage for firsr blush but it was @Saie chilly then i went in with @Rare Beauty bliss and love #boyfriendblush #blushplacement #blush #blushhacks #blushtrend #rarebeautyblush #makeuptrend #blushtutorial #liquidblush #sunburntblush #summerblush #roundfacemakeup #roundfaceblush #palegirlmakeup #greenscreen ♬ original sound – Raiya Marina 💋

Prav tako ni pomembno, ali uporabljate rdečilo v kamnu, tekoče ali v paličici, a nekateri strokovnjaki za ličenje menijo, da je rdečilo v paličici obstojnejše in ga je najlažje zabrisati.

Kaj pravite, boste poskusili ta novi trend?

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic